GLOEDNIEUW! WisCat en Kennisbasis Rekentraining met een Slagingspercentage van 93% in Slechts Een Paar Weken

In dit exclusieve programma krijg jij de zekerheid dat jij op de snelste manier jouw rekenvaardigheden naar een ongekend hoog niveau gaat tillen!
  • In dit programma krijg jij de zekerheid dat jij op de snelste manier jouw rekenskills naar een ongekend hoog niveau gaat tillen!
  •  Met onze training ervaar je geen onzekerheid meer tijdens het maken van de toets. Dat komt omdat je waardevolle informatie, oefeningen en tips krijgt die voor iedereen te begrijpen zijn.
  • Verder ga je een persoonlijke groei ervaren. Doordat je je bewust wordt waar je mee bezig bent ga je sneller leren en groeien. Na het volgen van dit programma is het onmogelijk om nog te falen.
  • Jij bent degene die naar de Pabo wil en die de volgende stap gaat maken? Dan hoef je alleen maar de stappen te zetten die jou daar gaan brengen. Deze wiscat training bevat al die stappen! Jij hoort straks bij die 30% die het wel gehaald heeft!
  • We hebben de afgelopen jaren duizenden pabo studenten geholpen met het bereiken van hun doel. Dit doen we met oefeningen, informatie, video’s, uitleg en tips.


Direct aan de slag!

Na je bestelling krijg je direct toegang tot de wiscat training, kennisbasis rekenen en de taaltoets . Hier vind je videotraining, uitleg, oefeningen, antwoorden en tips. Je kunt de trainingen met al je toestellen benaderen, of het nu een laptop, pc, tablet, mobiel of smartphone is.

Kortom je kunt binnen nu en enkele minuten al beginnen met leren, ongeacht op welk toestel je zit!Ik was erg onzeker over zijn eigen kunnen. Sinds ik met de rekentoets pabo masterclass mee heb gedaan ben ik zo zelfverzekerd geworden op het gebied van rekenen. Heel erg blij mee!

Corina Janssen

In het verleden scoorde ik super slecht voor rekenen! Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen door het maken van jullie oefentoetsen met uitles. Het is echt waar dat door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden je veel beter scoort.

- Karin vermeer

De WisCat training overtrof alle verwachtingen. Heb een zeer goed beeld gekregen van de meerwaarde om me hier verder in te verdiepen en toe te gaan passen

Gabriëlla Bruinstroop

Beste Frank, wil je kort bedanken. Ik heb vorige week de rekentoets van de pabo gehaald . Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.

Stefan Verkerk